sunnuntai 18. tammikuuta 2015

alku

Tässäpä tämä nyt olisi - uusi blogini ja sen ihka ensimmäinen postaus! Mun bloggailut oli loppua melkein kokonaan, kunnes katsoin kuitenkin parhaaksi aloittaa bloggailutouhut puhtaalta pyödältä. Ja ah, miten raikkaalta nyt tuntuukaan, taisin tehdä juuri oikean päätöksen.


Täällä ruudun toisella puolen näpyttelen siis minä, 20-vuotias tyttö nimeltä Senja. Tykkään mm. ikuistaa hetkiä ja maisemia valokuviin, seikkailla ja nähdä maailmaa, fiilistellä lempimusiikkini tahtiin, kokata / leipoa herkkuja, eläytyä tarinoihin kirjojen ja leffojen parissa sekä telmiä perheemme Oliver-hauvelin kanssa. Tällä hetkellä vietän toista lukion jälkeistä välivuotta kotikaupungissani Kokkolassa asustaen. Haaveammattini on jo lapsesta asti ollut opeksi ryhtyminen, joten yliopistoon luokanopettajakoulutukseen olisi tarkoitus vielä suunnata.

Blogiini aion tuttuun tapaan raapustella kuulumisiani ja ajatuksiani sekä tietysti ennen kaikkea postailla valokuvia niin luonnosta, arjesta kuin vähän muustakin. Elämää sen kujeineen täällä siis tullaan ainakin näkemään. Ja kaikkea somaa, aikamoiseksi esteetikoksi kun itseäni voisin sanoa. Lisäksi oon aika pohdiskelevaa tyyppiä, joten joskus saattaa jotain diipimpääkin matskua tänne eksyä.

Ei muuta kuin tervetuloa sekä vanhat että uudet lukijat!

2 kommenttia:

  1. Liputuksen ja onnittelujen paikka, myötätuulta uudelle blogillesi♥ Näyttääpä hyvältä♥

    VastaaPoista