perjantai 12. kesäkuuta 2015

ihana helsinki ~ osa 2

Nyt ois luvassa lisää kuvia ja höpinöitä Helsingistä! Ihasteltavaa Helsingissä kyllä riitti, ja aika monta mäennyppylää ja mukulaista kivikatua tulikin reissun aikana talsittua. Lisäksi Helsinkiin osui aikas nätit ilmat, tuulivaroituksia lukuun ottamatta. Oli kiva kun sai heittää päälle uuden farkkutakin, täällä Keski-Pohjanmaalla kun ei lämpöasteet ole juurikaan farkkutakkikeleihin vielä yltäneet.


Reissun aikana tuli muun muassa kiivettyä Tähtitorninmäelle, väisteltyä lokkeja Esplanadin puistossa, ihmeteltyä turistilaumoja Senaatintorilla sekä nuuhkittua merta Kaivopuistossa. Torstaina poikkesimme kokeitteni jälkeen myös Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa, joka sijaitsee aivan käyttäytymistieteellisen kampuksen vieressä. Se osoittautui varsin viehättäväksi paikaksi! Ensi kerralla voisi kurkistaa puutarhan sisätiloihinkin.

On se Helsinki niin kaunis. Täynnä vilskettä mutta niin ihanaa tunnelmaa. Ihastun tuohon kaupunkiin joka visiitillä aina vaan väkevämmin. Ehkä vielä jonain päivänä sieltä löytyy mun kotikin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti