torstai 9. heinäkuuta 2015

onnesta sekaisin


Heinäkuun eka päivä ne vihdoin ja viimein tuli - tulokset yliopistolta! Ja voi kyllä, mä tein sen! Pääsin Helsingin yliopistoon luokanopettajan koulutukseen! Pari päivää sitten postilaatikosta kolahtaneen kirjeen mukaan vieläpä täysin soveltuvuuskoepistein. Wooou! Mulla kyllä oli soveltuvuuskokeiden jälkeen melko optimistinen olo, mutta silti tämä myönnetty opiskelupaikka tuntuu kaikessa ihanuudessaan hitusen häkellyttävältä. Hyvällä tavalla häkellyttävältä tietysti, suuri unelmani kun on nyt toteutunut! ♥

En kuitenkaan aloita opiskeluja vielä tulevana syksynä. Lähden nimittäin ensi kuussa au pairiksi Englantiin! Tarkoitus olisi viipyä siellä ensi kesään, ja vasta sitten muuttaa Helsinkiin ja aloittaa opiskelut. Yliopistoon olen kuitenkin joutunut ilmoittautumaan läsnäolevaksi, kiitos opetusministeriön keksimien ei-niin-nerokkaiden uudistusten. Kirjoittelen piakoin lisää au pairiksi lähtemisestä! Valmistelujen kanssa oon jo vauhdissa, mutta paljon on myös tekemistä jäljellä.

Täältä onnen sekaisista fiiliksistä toivotan kivaa kesän jatkoa, onneja muille koulupaikan saanneille sekä tsemppejä niille, joille ei paikka tänä vuonna auennut. Älkää luovuttako unelmistanne.

1 kommentti:

  1. Sä teit sen!!!!! Onnea ja halauksia vielä sylin täydeltä♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

    VastaaPoista