perjantai 26. helmikuuta 2016

cambridge osa 2 - kaupungin lumoa

Nyt olisi tokan Cambridge-postauksen aika! Jatkoin tosiaan kasvitieteellisestä puutarhasta kohti Cambridgen keskustaa. Ikävä kyllä mun kamera ei ollut oikein yhteistyöhaluinen, siitä nimittäin loppui akku kesken reissua... Voi sitä harmituksen määrää! Ei auttanut muu kuin napata loppupäivä kuvia puhelimalla, siksi postauksen kuvat ovat osaltaan vähän kökköjä.

Ihastuin Cambridgeen niin kovin. Se oli jotenkin todella ihana paikka. Siellä oli vehreyttä, historiallisia ja upeita taloja sekä eloisa, viihtyisä meininki. Kerta kaikkiaan vaan niin kaunista kaikkialla.

Cambridgehän on todella tunnettu sen yliopistostaan, enkä mäkään voinut poistua Cambridgestä ilman satoja vuosia vanhojen yliopistorakennusten ihastelua. Yksi upeus oli King's College, joka kannattaa ehdottomasti tsekata myös The Backs nimisen puistoalueen kautta. Maisemat ovat hurmaavat (postauksen toka kuva).

Haluiaisin vielä kovasti palata Cambridgeen jonakin päivänä tässä keväällä. Jospa mulla olisi ensi kerralla kameran akku ladattuna, hehe. Lisäksi punting-ajelu, joka mulla jäi kokematta, voisi olla takuulla toteuttamisen arvoinen juttu.

1 kommentti:

  1. Todella kaunista! Ei ihme, että Cambridge jätti jäljen sun sydämeen. ♥

    VastaaPoista