torstai 24. syyskuuta 2015

kuukausi sitten

Juuri ennen lähtöäni tänne Englantiin meillä oli kotona juhlahumua, sillä ihuna pikkusiskoni pääsi ripille. Tekemistä tosiaan elokuun alkuun riitti aika kovasti, kun samaan aikaan oli huolehdittavana au pair -lähtövalmistelut sekä rippijuhlien suunnittelu ja järkkääminen. Mutta juhlien järjestäminen on ihanaa puuhaa! Paikoin stressaavaa, mutta suurimmaksi osaksi tosi kivaa.

Itse kekkerit onnistuivat mielestäni mainiosti, niissä oli todella suloinen ja iloinen tunnelma! Päivä oli erittäin kaunis. Hauskaa oli ja herkut maistuivat.

Niin näistä hetkistä on vaan jo yli kuukausi kulunut. Oloni au pairina on siis myöskin kestänyt hitusen yli kuukauden. Aluksi aika kului hitaan tuntuisesti, ja jo eka viikko tuntui melkein kuukaudelta. Nyt syyskuussa päivät ovat taasen rientäneet kovin nopean tuntuisesti. Olen edelleen viihtynyt tosi hyvin, mutta silloin tällöin on myös koittanut hetkiä, kun olen kuumeisesti laskenut päiviä Suomi-lomaan. Flunssaakin ehdin potemaan vähän aikaa sitten, onneksi se on kuitenkin jo selätetty. Lontoo-huumasta kärsivänä en malttaisi oottaa, että pääsen taas Lontoon vilskeeseen seikkailemaan!

Lontoosta puheen ollen... Tietokoneeni kuvakansiot ovat pullollaan kuvia Lontoosta, mutta toistaiseksi en ole ehtinyt selata niitä kovinkaan tarkasti. Koitan nyt flunssastakin tervehdyttyäni skarpata bloggaustahdin suhteen, jotten jäisi ihan jälkeen kaiken postattavan materiaalin kanssa.

Terkkuja rakkaille Suomeen, ja kiitokset juhlavieraille ihanan tunnelman luomisesta ♥ toivottavasti sisko nautit juhlapäivästäsi vähintään yhtä paljon ku mä!

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus! On se merkillistä, miten aika tuntuu välillä matelevan, välillä se taas liitää ja lentää. Niin ne tunteet vaikuttavat kokemaamme.
    Iloa, seikkailuja ja kaikkea myötäistä sinulle sinne Englannin syksyyn! ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no niinpä! Kiitos paljon, ihanaa syksyä sullekin ♥

      Poista