tiistai 29. syyskuuta 2015

ruusujen tuoksuinen regent's park


Heips! Eräänä kauniina ja lämpimänä syyskuun päivänä tein retken Lontoon Regent's Parkiin, jonne halusin ehdottomasti mennä vielä alkusyksystä - halusin nimittäin palavasti päästä näkemään Regent's Parkissa sijaitsevan Queen Mary's Gardensin tuhannet ruusut kaikessa loistossaan. Kolmisen vuotta sitten koulun kautta tehdyn Lontoo-reissun aikana piipahdimme myös Regent's Parkissa, mutta pitkälle rientäneen syksyn takia ruusut olivat jo aika kärsineen näköisiä.

Nyt näin Regent's Parkin ja sen tuhannet ruusut elinvoimaisina, ja kyllä, olin aika lumoutunut. Ruusuja ja muita kukkia nuuhkiessa ja ihastellessa (sekä tietysti kuvatessa) vierähti muutama tunti. Se kai kertooneekin kuinka kovasti puistossa viihdyin. Viimeistään keväällä on pakko päästä Regent's Parkkiin uudelleen - paikka näyttää takuulla upealta, kun kaikki alkaa puhjeta kukkaan!

2 kommenttia:

  1. Ihana, ihana Regent's Park! Niin kauniita kuvia. Tahtois tuonne, vois helposti viettää siellä päivän!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Regent's Park on kyllä todella ihana! Hyvin olisin siellä koko päivänkin viihtynyt, jos olisin vaan tajunnut ottaa eväät mukaan... :D eli vinkkinä: muista eväät!

      Poista