torstai 10. syyskuuta 2015

puistopäivä cassiobury parkissa

Heips! School run on alkanut eli arki koulurytmeineen on loman jälijiltä päässyt jo hyvään vauhtiin. Koulu starttasi tosiaan viime viikolla bank holidayn jälkeen. Vikana lomapäivänä ennen koulujen alkua päätimme lähteä host-perheeni lasten kanssa erääseen puistoon nimeltä Cassiobury Park. Se sijaitsee Watfordissa, joten hyppäsimme tuben kyytiin ja körröttelimme perille.

Puistossa oli pari leikkikentää lapsille, tosi hauskoja molemmat. En meinannut uskoa korviani, kun lapset kertoivat toisessa leikkikentässä olevan iso uima-allasalue! Ja sellainenhan sieltä myös löytyi. Englannissa leikkipuistojen suunnittelussa on käytetty reilusti mielikuvitusta - tekemistä ja ihasteltavaa löytyy tosi paljon, niin lapsille kuin vähän vanhemmillekin. Hauskaa on muuten myös se kuinka täällä lähes joka lapsella on oma "skootteri" eli potkulauta, jolla he potkuttelevat esimerkiksi puistoretkillä tai koulumatkoilla.

Meillä oli kyllä tosi kiva päivä. Lapset viihtyivät leikeissään niin hyvin, että olimme puistossa jotain kuusi tuntia! Luulenpa tekeväni Cassiobury Parkkin joku päivä retken ihan itseksenikin, niin viihtyisältä se vaikutti nätteine maisemineen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti