lauantai 10. lokakuuta 2015

hattaraa, late lampaita ja hyde park

Hello! Viime päiviini on mahtunut ihan valtavasti tekemistä, niin töiden kuin vapaa-ajan suhteen. Lokakuu näyttää kalenterissa jo aika täyteen buukatulta, ja itse asiassa marraskuullekin on oottamassa monta kivaa juttua. Puuhasteltavaa siis riittää, aika ei todellakaan ole käynyt pitkäksi! Melkein kauhistuttaa, että kuluvatko lokakuu ja marraskuu kaikessa täyteisyydessään yhtä nopeasti kuin syyskuu...


Muistattekos kun kerroin käyneeni tivolissa Bank Holiday -päivänä? Pari viikkoa sen jälkeen täällä järjestettiin jälleen uusi tivoli, Steam Fair, ja se oli todella upea! Tivolissa oli ihanaa vanhan ajan tunnelmaa, mikä miellytti mua kovasti - laitteet oli esteettisesti kauniita. Laitteisiin en kuitenkaan innostunut menemään, mutta hattara oli tivolipäivän kunniaksi ostettava!

Syyskuun lopulla kävin myös tsekkaamassa Covent Garden Marketissa sijainneen ilmapalloteoksen uudelleen (Covent Garden -postaus klikkaamalla tästä), ja yllätyksekseni sieltä löytyi ilmapallojen lisäksi lukuisia Late Lampaita!


Lisäksi syyskyyn loppuun mahtui kekkeritunnelmaa, kun host-perheeni kuopus vietti syntymäpäiväänsä! Kemut oli varsin ihanat. Synttärijuhlien jälkeen kävin Lontoon merimieskirkolla, jossa järkättiin tämän syksyn eka au pairien tapaaminen. Kannatti mennä, tutustuin moneen tosi kivan oloiseen auppariin! Merimieskirkolla kantsii muutenkin pistäytyä - kahvilan puolelta saa esimerkiksi ihan parhaita karjalanpiirakoita.

Au pairien tapaamisen jälkeen lähdin merimieskirkolta parin muun au pairin kanssa käymään Hyde Parkissa. Me päätettiin napata Oxford Streetiltä vohvelit mukaan eväiksi, oli muuten hyvää! Vohvelit herkuteltuamme, jatkoimme kuvailua ja ihastelua Hyde Parkissa. Eksyttiin me Kensington Gardensinkin puolelle, josta löysimme muun muassa Italian Gardens -nimisen alueen.

Ihanaa lokuun jatkoa! PS. Bongasin muuten tänään kävelyllä meijän kylän lyhtytolppiin ripustetut jouluvalot...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti